Om os

Falcons esports ambition er at være en storklub, der markerer sig i de væsentligste esportsdicipliner, som er attraktiv for de bedste spillere, fans og samarbejdspartnere. Vi vil fortsat eksponeres og respekteres for vores seriøsitet og talentudvikling og gennem vores resultater sikre solid opbakning.
______________________________________________________________________ Vi har primært fokus på CS:GO, FIFA og LoL Siden Falcons Esports start i 2017, har vi markeret os tydeligt i Dansk esport, vi står bag udvikling af flere successfulde talenter, i bl.a. Fifa, hvor flere af de bedste spillere har startet deres karriere hos Falcons.
Vores CounterStrike Mainhold har udviklet sig konstant og er en magtfaktor i dansk esport, og vores academyhold arbejder sig op i de danske ligaer, og tiltrækker både nye unge talenter og øvede spillere der ønsker at gøre karriere i esport.
______________________________________________________________________ Vi støtter op om professionalisering, vi samarbejder med de store danske esportsorganisationer og vi deltager i fundamentering af de reelle turneringer, der skal bære esporten frem.
Vi arbejder for at få skabt et professionelt miljø, der medvirker til at få skabt god og sund forretning i esporten. Vi bevæger os hen imod vores målsætning om at give spillerne optimale muligheder for at udvikle sig, og herunder sikre dem indtægter, uddannelse og livsvilkår, der gør det muligt for dem at have fuld fokus på deres sport. ______________________________________________________________________ Vi integrerer streaming og casting, og medvirker til at give alle fans og tilskuere live underholdning fra alle vores turneringskampe, vi opdyrker fællesskaber og communities.
Falcons Esport støtter derfor op om det stærkt stigende nye erhvervsliv og følger medielandskabet i produktions og distributions faserne omkring udvikling og deling - vores spillere lærer meget om spillet, ved at være live kommentatorer på andre klubkampe.