FIFA

Falcons faciliterer et community for unge dedikerede spillere, med fokus på individuel talentudvikling, med høj kvalitet i coaching og træning. Vores stærke træner duo, Lasse Hansen og Niclas Niller Stengaard, driver talentudvikling og har fundamenteret en grundstamme af engagerede unge spillere, som markerer Falcons på den danske scene, og som vil præge dansk Fifa i en årrække fremover.
______________________________________________________________________
Nicklas "Niller" Stengaard er en rutineret Fifa spiller - blandt de 100 bedste i verden, Lasse Hansen har en solid pædagogisk tilgang, og arbejder med de mentale og psykologiske faktorer, og sikrer individuelle helheds planer.
Falcons har været med i udviklingen af struktur og kvalitet i Dansk Fifa, Spillere som Daniel Chrøis, Joe from Denmark, og AndreasKaalby der nu spiller esuperliga har startet deres karriere i Falcons.
______________________________________________________________________
Esuperligaen som er den væsentligste danske turnering, tillader ikke esportsklubber at deltage, det er kun fodboldklubber der kan få tv-tid, så vi har valgt at fokusere på udvikling og pleje af nye talenter, til den danske og udenlandske scene. Vi deltager i alle væsentlige turneringer, og vi er en kendt klub blandt i Fifa miljøet, og har formået at holde fokus.
Fremadrettet er vi en vigtig brik for både spillere og superligaklubber, vi har 4-5 mand som allerede nu er ude og blande sig med de etablerede danske topspillere og vi kan jo se at der nærmer sig en tid for udskiftning af nogle af pionererne, og vi har med en langsigtet strategi skabt et community som er i konstant udvikling.
For vores spillere er den internationale scene interessant, og vi har fokus på at få de unge talenter i spil så de får struktureret kontinuerlig kamptræning, og får arbejdet med benchmarking og opfølgning af deres spilstrategier og ingame kompetencer.